Sök
Stäng denna sökruta.

Ventilation

Totalentreprenad

Vi på Jatic ventilation erbjuder dig och din verksamhet skräddarsydda installationslösningar genom att vara med hela vägen, från projektering till komplett lösning med utförande och drift. Vi arbetar för en lättare lösning som passar alla.

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt mående. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem anpassade för din verksamhet och användarnas behov.

Inget projekt är för stort eller för litet för oss at ta an. Vi hjälper till med allt inom ventilation från start till slut och arbetar aktivt tillsammans med kunden för att få ut det bästa av smarta energi och klimatlösningar.

Vi har lång erfarenhet av ventilationsprojekt i alla typer av fastigheter och anläggningar. Vi arbetar enligt en strukturerad process med fokus på miljö, kvalitet, säkerhet och ekonomi.

Utförandeentreprenad

Vi på Jatic ventilation utför allt inom utförandeentreprenader och hjälper till med allt inom ventilation och lösningar.

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt mående. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem anpassade för din verksamhet och användarnas behov.

För att säkerställa kvalitet, effektivitet och säkerhet arbetar vi enligt väl dokumenterade processer och fastlagda rutiner. Vi har ett utvecklat stöd för produktionsplanering och produktionsgenomförande och kan visuellt presentera moderna, tidsriktiga och projektspecifika lösningar i varje enskild entreprenad.

Service och underhåll

Vi på Jatic ventilation utför allt inom service och underhåll av erat ventilationssytem.

Alla tekniska system behöver service och underhåll för att fungera optimalt varje dag. Vi hjälper dig att utföra service och underhåll utifrån ett funktionellt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Energi- och miljöoptimering en viktig del i våran strategi av att vara ett hållbart företag då det påverkar både klimatet, miljön och ekonomin.

Vi erbjuder bland annat förebyggande underhåll samt akuta serviceåtgärder.

Vi genomför en uppföljning efter utfört arbete för att säkerställa att vi uppnått de uppsatta målen. På det sättet får du och din verksamhet en kostnadseffektiv och värdebaserad service.

Privatkunder

Vi på Jatic ventilation erbjuder privata kunder att ta fram den bästa ventilationslösningen till just dig!

Ett bra inomhusklimat är viktigt för vårt mående. Våra erfarna experter hjälper dig att utforma, installera och underhålla moderna ventilationssystem anpassade för ditt hem och användarnas behov.

Vi tar hand om hela projektet för att optimera ditt inomhusklimat – från förstudie och konstruktion till installation och service av ventilationssystem.

Kan även göras på ROT-avdrag.

Vi arbetar fram en ekonomisk och energisnål lösning som skiljer sig från vart projekt vi tar oss an. Vi erbjuder även serviceavtal om så önskas där vi utför allt inom ventilationsservice, allt från filterbyte till rensning av erat kanalsystem.