Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Jatic är ett företag skapat 2007 med lång erfarenhet inom bland annat tekniska isolerings lösningar och plåtarbete.

Vår erfarenhet inom diverse områden har gjort att vi idag kan erbjuda optimal service till marknadsutmanande priser.

När den europeiska marknaden ändrades med nya medlemsstater kom flera nya professionella affärsmän in i marknaden. Med gränser i Europa som stadigt suddas ut såg vi en ny marknad att arbeta med.

Företaget är beläget i Sverige men vår arbetsplattform är i hela världen. Under åren har vi arbetat med kärnkraftverk, pappersbruk, petrokemiska installationer och modulinstallationer till havs.

Vi erbjuder full förvaltning för alla typer av projekt. Detta ger våra kunder en garant för full kontroll, kontinuerlig rapportering och dokumentering enligt ISO 9001.

Vi har nyligen asfalterat vår uppfart och allt börjar falla på plats med en enhetligt design med modern design och hållbara materialval. Som granitkeramik på utsidan av fasaden. Vårt nya kontor byggde vi för 2 år sedan.

Vi har en egen flora av arbetsfordon inom koncernen som medför att vi kan transportera mycket resurser till våra olika arbetsplatser runt om i Sverige. Samt att vi stöttar och vill synas lokalt i Bjuv där vi också har vår Jatic flagga i Mörarps rondellen.