Sök
Stäng denna sökruta.

Vår värdegrund

Värdegrund
Ärliga, Utvecklande, Kvalitet och Pålitliga – detta är vår värdegrund som Jatic varumärke bygger på. Vår värdegrund beskriver hur vi är som personer, vad vi står för och hur vi jobbar i alla delar av vår verksamhet.

Ärliga
Vi är ett mellanstort företag och vill ha bra samarbete med våra kunder. Vi brukar ofta ställa en extra motfråga till kund innan uppdrag för att säkerställa rätt resurs till rätt arbete. Har vi inte rätt resurser tillgängliga tackar vi hellre nej till ett uppdrag än att göra ett sämre arbete åt kund. Kunder ska känna sig trygga med oss i alla läggen med korta beslutsvägar och vara lyhörda för kundernas intressen. Ni som har träffat ledningen på Jatic och våra arbetsledare vet vad vi står för och att vi håller det vi lovar.

Utvecklande
Vi ska vara flexibla för våra kunder men även internt också och ständigt förbättra oss. Vi har fortfarande drivet och nytänkande för en hållbar samhällsutveckling. Vi ska ta vara på våra medarbetares kompetens och erbjuda goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi är mycket lyhörda där alla förslag till förbättring är välkommet från såväl kunder som egna medarbetare. Till höger är en bild på våra IS-pinnar som vi monterat på vårt kontor och innebär mycket låg energiförbrukning och miljövänligt.

Kvalitet
Vi ska vara företaget att lita på, att tar vi på oss en uppgift så levererar vi allt från ax till limpa. Att arbetarna gör sitt yttersta att göra ett bra jobb och samtidigt vara trevliga och städa undan efter sig så att helheten blir bra och att kundupplevelsen blir på topp. Att vi är ärliga under hela projektet och ständig dialog med våra kunder och leverantörer. Därigenom ska vi skapa och bibehålla långvariga och goda relationer. För att leverera kvalitet är också att förstå kunden och att utföra arbete efter förväntat resultat.

Pålitliga
Vi håller vårt ord och vi kan våra saker inom teknisk isolering och ventilation med lång erfarenhet. Kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. Våra hantverkare har god kompetens och yrkesskicklighet på respektive affärsområde. Vi försöker i största mån att ha en god planering och göra rätt från början. För att hålla tidplaner kan vi med vår erfarenhet från små till stora projekt eliminera många risker. Vi uppfyller lagar och krav och bär alltid ID06 på oss på våra projekt.